Il y a six mille ans, les premières civilisations des Andes connaissaient la valeur du quinoa: le grain riche en protéines et porteur est aujourd'hui connu sous le nom d '"or inca". Nouveauté de Trek' n Eat, le quinoa de style mexicain regorge de légumes pour offrir un régime alimentaire parfait aux aventuriers modernes. Le plat assaisonné est végétalien, sans gluten et sans lactose et ne contient pas de colorants artificiels, de conservateurs et d'exhausteurs de goût. Un soupçon de Cilantro souligne les saveurs délicates typiques de la cuisine centraméricaine.
Ce texte est traduit automatiquement
Zesduizend jaar geleden kenden de vroege beschavingen van de Andes de waarde van quinoa: het ondersteunende, eiwitrijke graan is tot op de dag van vandaag bekend als "Inca-goud". Nieuw van Trek'n Eat, Quinoa in Mexicaanse stijl zit boordevol groenten om een perfecte voeding te bieden aan moderne avonturiers.
Het gekruide gerecht is veganistisch, gluten- en lactosevrij en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Een vleugje Cilantro onderstreept de delicate smaken die typisch zijn voor Midden-Amerikaanse gerechten.
Ce texte est traduit automatiquement